Předčasné vysazení antikoncepce

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Už půl roku beru antikoncepci Belanette .. Při minulém vynechávání jsem omilem prodloužila dobu z 21 tabletek asi na 24 .. menstruaci jsem normálně měla .. problém je v tom, že mi teď tabletky chybí .. tak jsem přestala brát a očekávám menstruaci .. problém nastal při sexu, kdy se můj přítel "udělal do mě" .. Prášky jsem brala přesně na čas ... Mohlo by zkrácené doby zvýšit riziko otěhotnění?? Předem děkuji za odpověď .. Tereza

Odpověď odborníka:

V tomto případě by mohlo být risiko gravidity zvýšené pro jistotu použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: