Predcasny menstruace

Dobry den pane doktore, asi tak pred 2-3mi tydny jsem si omylem v jednom tydnu zapomnela vzit antikoncepcni pilulku, ne ze bych uplne vynechala, ale vzala jsem si ji az vecer a jinak ji beru rano okolo 8 hodiny. Pote jsem normalne dostala mestruaci, tak jak jsem dostat mela a posleze mi skoncila tak jak mela. Nyni dobiram baleni dalsi antikoncepce. Ale prave v tomto baleni, kdy jsem antikoncepci brala vcas a spravne se mi pri zbyvajicim jednom tydnu a ctyrech dnech objevilo spineni a nasledne i menstruace. Ale rano pred tim nez jsem objevila prvni menstruacni krev jsem si delala pro jistotu tehotensky test a byl negativni. Tak ted nejak nevim co si o tom mam myslet. Zda-li se telo jeste nevyrovnalo s opozdenym brani prasku a nebo zda je tam nejaky dalsi problem. Prosim poradte S pozdravem Lucie

Odpověď odborníka:

Opožděné vzetí prášku v minulém cyklu již zcela jistě vliv nemá, krvácení se může ojediněle i při antikoncepci objevit pokud by se opakovalo i v dalším cyklu byla by na místě úvaha o změně preparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: