Předčasný přechod

Je mi 41let a mám 1dítě po ivf.Rodila jsem císař.řezem ve 30let.Příčinou srůstů a endometriozy mi byly odebrány vejcovody (před ivf.ve 28letech).Měsíčky jsem měla pravidelné ale teď v květnu byly krátké(2dny),v červnu jsem pouze špinila a červenec-září už nic.Je možné že jdu tak brzy do přechodu?ps:přibrala jsem za tu dobu od června 4kg a přitom stravu mám stále stejnou,spíš dávám přednost před bílým pečivem celozrnnému.Předem děkuji za odpověď.Kašparová

Odpověď odborníka:

Marcelo, bohužel jsem se setkala s mladšími ročníky a přechodem, může s ním souviset i váhový nárůst. Doporučila bych Vám zajít za Vaším gynekologem na vyšetření.
S pozdravem Dr. Novotná

MUDr. Lada Novotná
MUDr. Lada Novotná

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: