Předepsání antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mi gynekolog předepíše hormonální antikoncepci , ikdyž mi byl v září diagnostikován zánět žaludku ? Není mi nevolno, nezvracím, nemám průjmy. Jak moc zatěžuje antikoncepce zažívací trakt ?Popřípadě kdyby mi antikoncepci předepsal, bude se vstřebávat tak jak má ?? Antikoncepční náplasti jsou pro mě finančně náročné. Děkuji za odpovědi.

Odpověď odborníka:

Jde o to,zda je zánět již vyléčen,antikoncepce by se vstřebávala,ale vám by mohla dělat žaludeční obtíže, další možnost je náplast, vaginální kroužek nebo injekční forma. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: