Predkožka

Dobrý den, často tady padají dotazy podobného typu, ale stejně se zeptám. Při erekci mám problém přetáhnout předkožku až pod žalud. Když je penis v klidovém stavu přetáhnu ji bez sebemenšího problému. Prosím o radu. Je nutné zajít k lékaři? nedá se případně problém řešit nějak jinak? Je mi 16 let. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestli se jedná o fimózu, při které není předkožka zjizvená, tak je možné zkusit kortikoidní mast před obřízkou. Je ale vhodné stav řešit

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: