Predkožka

Dobrý deň! Mám 45rokov a mám taký problém. V kľude sa mi dá stiahnuť Predkožka celá cez celý žalud dole, ale pri stoporenom penise sa dá veľmi ťažko stiahnuť iba tak do polovice žaluda. Chcem sa spýtať keby som používal kortikoidny mastičku každý deň či sa to časom upraví a pôjde stiahnuť predkožka celá aj v stoporenom penise. Moja partnerka by si to tak želala a ja by som jej rád vyhovel.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kortikoidy lokálně bývají účinné ve většině případech při aplikaci 2x denně alespoň 1 měsíc. Předkožka nesmí být ale zjizvená - tam pomůže jen obřízka

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: