Předkožka

Je problém když mi při stopoření penisu nejde přetáhnout předkožka přes celý žalud ale při sexu či jiných aktivitách mě to nebolí či neobtěžuje? Nemůžou z toho být nějaké následky?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dá se fungovat i takto. Předkožka musí jít stáhnout alespoň k provedení hygieny

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: