Předkožka

Před asi 2 lety jsem podstoupil obřízku. Byla mi udělána částečná. Byl jsem spokojen. Při stopoření jsem měl předkožku staženou úplně pod žaludem. Postupem času mi jakoby předkožka dorostla a při stopoření mi kreje část žaludu. Při sexu se předkožka pohybuje nahoru a dolu.. Je to nepříjemné.. Byl bych raději když by byla předkožka stažená trvale bez možnosti pohybu. Je možné udělat obřízku znova a to úplně ale se zachováním vnitřní předkožky? A je možné že mi předkožka dorostla?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obecně víme, že částečná obřízka není úspěšná. Proto ve vašem případě připadá v úvahu jen ta úplná

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: