Předkožka

Dobrý den. Je mi 16 a chtěl bych se zeptat, zda je možné aby předkožka srostla k žaludu. Přijde mi že je jakoby přirostlá k dolní části žaludu. Díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to možné. Podle obrázku je tam jakoby srůst. Ale není to nic velkého. Může to jít při tahu uvolnit

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: