Předkožka

Můj kluk má problem s predkožkou alespoň myslim že jo řikal my že když ji dá dolů tak ji přetáhne přes žalud ale niž už ne a že ho to pak boli to asi v pořádku neni že?? Měl by stim zajít k doktorovy??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, předkožka by měla jít volně přetáhnout až kompletně za žalud. Pokud to nejde, jde ztuha či předkožka praská, měl by se nechat vyšetřit urologem. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: