Předkožka

Dobrý den, musí při erekci předkožka samovolně sjet za žalud? V mém případě zůstane skoro na místě a jen lehce odhalí špičku. Přetáhnout jde bez problémů jak v erekci tak v klidu.

Odpověď odborníka:

Může se jednat o dlouhou předkožku. Pokud dovoluje volnou repozici i ve stavu erekce a umožnuje dobře udržovat hygienu pak je to OK. Ale při styku by glans penisu měl být odhalen 1/ měkký glans nepoškodí děložní čípek, 2/ kontakt glandu zvýší vaší sexuální dráždivost. Předkožku lze chirurgicky zkrátit.

MUDr. Jiří Zima
MUDr. Jiří Zima

Specializace: Urologie
Pracoviště: Androregena spol. s.r.o. v poliklinice Parník, Praha 9 - Černý Most a NNF, Chirurgické odd., Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: