Předkožka

dobrý večer, byli jsme v pátek na uvolnění předkožky sondičkou u našeho 2 a 1/4 letého syna. Po výkonu hodně plakal a nenechal si sáhnout na penis. Druhý den je lépe, ale při přetažení jsme zjistili, že je u úzdičky kousek přirostlý, i když u paní doktorky bylo vše ok. Chtěla bych se zeptat , jak pokračovat Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Laďko! Předkožku při mytí stahujte a postupujte dle pokynů lékařky. je možné, že předkožka bude i tak přirůstat, ke zvážení Vám mimo obligátního "vytrvejte" dávám možnost obřízky. Usnadňuje hygienu penisu i hygienu sexuální, preventivně působí proti rakovině penisu a v mnoha zemích je to společenská norma.

 
Líbí se vám odpověď?
-7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: