Predkozka

Dobry den, je mi 14 let a u penisu jsem mel castecne slepenou predkozku k zaludu. Ve sprse jsem to sice trochu bolestive,ale oddelil. Je nebezbeci ze by se problem vratil?dekuju.

Odpověď odborníka:

Pokud byla překožka jen slepená a nedošlo při přetahování k poranění, tak se to dále nemusí řešit . Ale je nutné odlišit vrozené zúžení předkožky - fimosu, ta by se měla řešit na urologii.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x