Predkožka

už asi rok, se mi stahuje (zužuje) kůže přesahující penis a zároveň i praská. Někdy to zmizí na několik dnů ale pak se opět vrátí.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobně se jedná o tzv. fimózu. Doporučoval bych proto neodkládat kontrolu na urologii, oddalování jen zvyšuje riziko zánětů. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
8 ověřených způsobů, jak nedat šanci chorobám srdce a cév
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Potřebujete zklidnit nosní sliznici? Vsaďte na šetrnost!
Články: Potřebujete zklidnit nosní sliznici? Vsaďte na šetrnost!
Uvolnit ucpaný nos při rýmě...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolesti hlavy
Články: Bolesti hlavy
Bolest hlavy tedy může být...
Medikamentózní léčba benigní hyperplazie prostaty
Brusinky, česnek a petržel: síla, která zkrotí infekci močových cest
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Poznejte příznaky klíšťové encefalitidy dříve, než bude pozdě
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: