Predkozka

Dobry den,nejde mi uplne pretahnout predkozka,je to problem pri oralnim sexu?A popripadne trva chirurgicky zakrok?

Odpověď odborníka:

Dobrý den Jardo! Zúžená předkožka při sexu (a nejen orálním) problém představovat může. Sex pro vás může být bolestivý, předkožka se může poranit, obtížnější může být i hygiena. Obřízku je dnes možné provést i ambulantně v lokální anestezii. Pokud byste si přál výkon v celkové anestezii bývá hospitalizace krátká, většinou jednodenní. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: