Předkožka

dobrý den, chtěl bych se zeptat, ještě jsem neměl sex a mám strach abych neměl problémy z přetažením předkožky kvůli uzdičce. Při erekci předkožku v pohodě přetáhnu přes celý žalud, ale dál než hned za žalud už to jde těžko, ale jde to a ani to nebolí, jen tomu musím více pomoci rukou a to už je uzdička dost napnutá, ale to je asi normální u všech. Stačí tedy aby se předkožka stáhla jen hned pod žalud a dále už ne? Přikládám i dokumentační foto. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Tomáši. Trápíte se zbytečně, stahování předkožky je ve vašem případě fyziologické (tedy normální). Předcházet poranění uzdičky při styku lze použitím lubrikačního gelu.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: