Predkozka

Dobrý večer,minulý týden v uterý jsem byla se synem na urologii přetahovat předkožku.Jelikož po áakroku nechtěl chodit čúrat, tak jsem nedokázala ani přetahovat.Jen vždy trošku.teď přetahujeme,ale jen lehce, nejde mi to cele.Je to normalni?Mam z toho opravdu strach. Děkuji za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Přetahování předkožky je důležité, aby nedošlo k znovu vytvoření fimózy. Provádějte to tak, jak Vás edukoval urolog, nejlépe po večerním okoupání, kdy je kůžička nejvláčnější. Pokuď by Váš syn reagoval bolestivě, přetahování provádějte za použití vazelíny nebo např. Mesocain gelu, který kůži znecitliví.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: