Předkožka

Dobrý den. Jsem sexuálně aktivní, ale mám strach. Při ochablém penisu předkožku v pohodě přes celý žalud přetáhnu, ale při erekci jí přetáhnu jenom ke korunce a dál pod žalud už to nejde. Nemůže se mi při opravdu vášnivém sexu něco stát nebo se něco utrhnout? Je nějaký řešení, jak třeba předkožku zvětšit a nebo mi to nemá vůbec trápit? Děkuju předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, netrapte se, tato situace je úplně normální!! Nic se nestane, příroda to má miliony let odzkoušené. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: