Předkožka

chtěla bych se zeptat jesli mám mému 8. měsíčnímu synovi stahovat předkožku protože zatím mu to nejde. děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to že pokožka nejde přetáhnout, je u malých chlapců normální, přirozenou cestou pak spontánně dojde k jejímu uvolnění (cca do 3 let věku), rozhodně se nedoporučuje tomuto napomáhat. Čemu ale věnujte pozornost, je proud moči - pokud ten je dostatečně silný, není důvod k obavám.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: