Předkožka

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, moje předkožka se při stopoření nepřetáhne přes žalud celá. Vůbec to nebolí, v sexu mi to nepřekáží a když je penis v klidu, předkožku normálně přetáhnu celou a mohu porvést hygienu. Je to problém do budooucna? Měl bych podstoupit obřízku nebo částečnou obřízku? Nebo tento problém řešit nemusím? Také jsem někde četl, že pomáhá zkoušet přetahování předkožky při stopoření v teplé vodě, je to pravda? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se předkožka přetáhne v klidu a při ztopoření Vás nikde netlačí ani nebolí či netahá, nevadí to a žádný zákrok podstupovat nemusíte. Obecně je při ztopoření údu normální, že z předkožky "vykukuje" část žaludu - předkožka zcela fyziologicky nepokryje úplně celý žalud ztopořeného penisu, mimo jiné proto, aby nezamezovala hladkému průchodu spermatu ven z penisu.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: