Předkožka

Dobrý den,mohla by jste mi prosím říct,zda je mozné při absolutni neschopnosti přetazeni předkozky přes žalud (u chlapcu 6 a 4 roky) požádat lékaře o zákrok v anestezii? A v jakem veku nejlepsi ho provest? Předložku jsme uvolnovali i kortikoid. kremy, ale bez uspechu. Detske lekarce se to take nepodarilo,akorat zbytecne dochazi k trhlinkam. Uvolnovani po koupeli, take nema zadny smysl. Myslim si, ze vse delame jako ostatni a presto se nam nedari. Synove se vzdy uz desi predem. Vím, ze potom si užijí ještě bolesti dost... Rada bych aby si alespoň ten zákrok nepamatovali (a ne aby je drželo 5 sester a doktor je "mučil"), bohužel jsem to před hodně lety zažila s prvním synem. Nebo je mozne, ze by se postupem casu jeste mohla predkozka sama uvolnit? Dekuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Nepřetažitelná předkožka by se měla řešit už po dvou letech věku. Rozdíl je v léčbě přilepené předkožky a zúžené předkožky. Samozřejmě vše záleží na domluvě s lékařem a výkon lze provést i v nějakém druhu celkové anestézie.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: