Předkožka

Je mi 16 let a v klidném stavu mi jde předkožka stáhnout normálně ve stopořeném stavu zhruba do půlky. A já jsem se chtěl zeptat že pokud budu mít sex s přítelkyní jestli se to nějak zlepší nebo to při sexu nevadí ? Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Nezlepší se to. Spíše naopak riskujete poranění, jizvení předkožky a větší zúžení. Navštivte urologa.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: