Předkožka

Zdravím, rád bych se vás zeptal, jestli je nějaký velký problém, když se mi při ztopoření předkožka přetáhne pouze do poloviny žaludu. Dál to nejde a bolí to když chci dál. Děkuji předem.

Odpověď odborníka:

Zúženou předkožku lze léčit konzervativně mastí nebo operačně obřízkou.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Články: Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Léto a vycházky do přírody...
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Články: Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Lékař odebere krev, do...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Předčasný porod díky cigaretám
Články: Předčasný porod díky cigaretám
Těhotné ženy, které...
Pijete v těhotenství kávu? Berete dítěti železo a vápník
Články: Pijete v těhotenství kávu? Berete dítěti železo a vápník
Zjištění, že miminko nejde...
Horské sluníčko ani solárium kůži opravdu nesvědčí
Články: Horské sluníčko ani solárium kůži opravdu nesvědčí
Tmavé zimní měsíce nám...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: