Předkožka

Zdravím, je mi 15 a potřeboval bych od Vás jednu radu k mému problému. V klidovém stavu mi jde předkožka normálně přetáhnout přes celý žalud a dál [ Nevím přesně, jak to napsat. Pokud mluvíme o erekci jde to také, ale už ne tak jednoduše a pouze přes žalud, už ne do takového rozsahu, jako v klidovém stavu. Chci se zeptat, jestli to v mém budoucím sexuálním život může působit nějaké problémy... ?

Odpověď odborníka:

Půjde o tzv. funkční fimózu. Do budoucna by mohla předkožka praskat a ještě více se zúžit. Bylo by vhodné začít léčbu kortikoidní mastí.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: