Předkožka

Zdravím. Dnes jsem byl u své Uroložky. Při erekci mi jde přetáhnout předkožka cca jen do čtvrtiny žaludu. Paní lékařka mi tvrdila, že je možné mít pohlavní styk i s nestaženou předkožkou? Je to možné? Budu se cítit stejně, jako ostatní? Trochu se mi tomu nechce věřit.

Odpověď odborníka:

Paní doktorka má pravdu. Do budoucna by se ale Vaše předkožka měla určitě léčit

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: