Předkožka a citlivý žalud

Je mi 16 let a po erekci mi mi nejde přetáhnout předkožka přes žalud. V klidovém stavu to jde v pohodě, ale mám na dolní části žaludu bílé pupínky a žalud sám bolí na dotek. Zvlášť v oblasti pupínků. Je léčba možná i bez chirurgického zákroku?

Odpověď odborníka:

Léčba je možná v některých případech kortikoidní mastí. Léčba je potřeba

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: