Předkožka na penisu

Dobrý den, je mi 17 let a chtěl bych se zeptat: jak je možné, že mi nenarostla předkožka, když jsem byl menší, tak jsem ji ještě měl, a taky jestli mi nebude nějak chybět, děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Tomáši. Pokud se Vám předkožka nedostatečně vyvinula, nezoufejte, chybět Vám rozhodně nebide- naopak, oproti jiným mužům Vám to přináší menší riziko infekcí genitální oblasti. Dodnes se v židovské populaci provádějí obřízky dospívajících mužů - z náboženského přesvědčení a nevím o tom, že by tím židovští muži nějak strádali.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: