Předkožka nelze přetáhnout

Dobrý den,je mi 17 let a nejde mi přetáhnout předkožka přes žalud. Rozhodl jsem se jít na obřízku. Můj penis má v klidné poloze 3 cm a v erekci 10 cm. Chci se zeptat jestli se penis po operaci sám začne zvětšovat nebo musím užívat léky. Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Předkožka by neměla mít na velikost penisu vliv. Růst penis pravděpodobně nadále bude

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: