Předkožka přirostlá k penisu

Dobrý den, Mám předkožku přirostlou ze spoda na žaludu. Mám kvůli tomu zahnutý žalud dolů. Mám jít na operaci? Přetáhnout jde bez problémů.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud deformuje kůže tvar penisu nebo moc tahá, tak by asi plastika stála za to. Během sexuálního života by k tomu stejně asi došlo

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: