Předkožka stahování

Dobrý den,syn(necelých 7let)stahuje pěkně předkožku,ale jen tak do 3/4žaludu.Podle mě chybí tak cca 5 mm.Na žádnou bolest při stahování si nestěžuje.Dál to jde jen opravdu stěží,a opravdu hodně pomalu.Objevil jsem mu v pravo a vlevo od uzdičky, v místech v prohlubni jak končí žalud,pod kůží předkožky bílé tělíska.Je to jak malá bílá fazolka(tak 2x3a3x5mm),která mi přijde,že se při doteku přelévá.Chtěl bych se zeptat,co to je?Je to jen znamení postupného uvolňování,kdy se tam hromadí špínka nebo to může být nějaký problém?V nejbližší době se chystáme navštívit dětského lékaře.Děkuji za odpověď.Radek

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bílá ložiska jsou nahromaděnou nečistotou, což je u malých chlapců do jisté míry normální. V sedmi letech by ale měla být předkožka plně funkční. Bylo by vhodné poradit se s urologem o uvolnění předkožky nebo postupně zkoušejte uvolnění doma

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: