Předkožka+žalud

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je \'\'normální\'\', že při erekci se mi předkožka nepřetáhne automaticky. Jde přetáhnout bez problémů, ale vrací se na žalud zpět. Byly by z toho nějaké komplikace při pohlavním styku? A ještě bych měl jeden dotaz. Na žaludu mám takové praskliny, a povrch je hrubý. Existuje na to nějaká mastička, aby se žalud zcelil a zjemnil? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, taková pohyblivost předkožky je normální. Stejně tak jako by zvrásnělá kůže žaludu je normální

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: