Přední křížový vaz

Dobrý den mám ze 2/3 přetržené přední křížové vazy v koleni a chtěl bych dále aktivně sportovat. je nutná plastika?

Odpověď odborníka:

Ne, po 3 týdnech znehybnění rehabilitace, sportovaní asi 5-6 měsíců po úraze Rehablitace je na místě.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: