Přední vaz v koleni

Dobrý den Prosím o radu ohledně vazu v koleni Před 2 lety byla provedená plastika předního vazu v koleni a po rehabilitaci vše fungovalo, žádné bolesti, sport - špičková práce pana doktora. Nedavno jsem blbnul s dětmi venku a zůstala mi noha pod tělem... Jako bych cítil že se stal problém. Od té doby sice normálně chodím, ale pocit problému umocňuje jemná bolest, občasné píchnutí a volnější koleno. Je znát, že se něco stalo, ale nevím, zda se mám strachovat, že jde o utržení znovu, nebo zda jsem si vaz jen nenatáhl. Slyšel jsem, že znovu utržený vaz člověk pozná velkou bolestí. Je to pravda? Koleno také malinko hřeje, ale otok nepozoruji. Zatím po týdnu čekám jak se to vyvine a třeba jemné bolesti neustoupí. Mockrát děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. K nové ruptuře plastiky může dojít, ale obvykle je spojená s výpotkem. Bolesti nemusí být velké. Pokdu se stav do 2 týdnů nezlepší vyhledejte ortopeda - může se jendat o poškození chrupavky či menisku .

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Články: S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Konečně nastal čas dovolené...
Roztroušená sklerosa
Články: Roztroušená sklerosa
Jedná se o poměrně časté...
Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Články: Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Pacientů léčených...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: