Přední zkřížený vaz- otok

Pane doktore, jsem po operaci předního zkříženého vazu v koleni a části menisku, chci se zeptat zda je normální 10. den po operaci mít takový to otok, či se jedná o znovu vytvoření vody, krve. Níže zasílám foto po operaci z dnešního dne. S díky Jirka

Odpověď odborníka:

Omlouvám se za pozdní odpověď, dotaz byl až nyní ke mě přesunut. Otok a tvorba tekutiny v kloubu je po podobné operaci normální a 10. den je ještě relativně časně po zákroku. Takže to samo o sobě nesvědčí pro nějakou komplikaci. Při kontrole Vám Váš ortoped provede punkci kloubu a výpotek vypustí - někdy je to nutné provést po operaci i několikrát.

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: