Předrakovinový stav na děložním čípku

Dobrý den, na gynekologické prohlídce mi paní doktorka sdělila, že mám předrakovinový stav na děložním čípku a že je to podhoubí pro rakovinu. Na prohlídky chodím co půl roku již asi 5 let. Žádné léky mi nepředepsala. Chci se zeptat, jestli by nebylo vhodné napadenou oblast odstarnit dříve, než propukne rakovina či si tím něco udělat.

Odpověď odborníka:

Před rakovinný stav je je velmi široký pojem, záleží na výsledku cytologie a kolposkopie, podle toho lze učinit nějaký závěr. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: