Předsunutá krční páteř (antekolis?)

  • Dotaz od: Sharul Hurry Up
  • Publikováno: 12.1.2011
  • uLékaře.cz

Dobrý den, mám problémy s předsunutou krční páteří pravděpodobně způsobenou špatným sezením u PC. Speciální cviky mi nepomáhají, tak bych potřebovala poradit, jestli existuje krční límec, který by mi pomohl držet páteř ve správné poloze, děkuji.

Odpověď odborníka:

Krční límec existuje, můžete si ho sama koupit nebo se poraďte s ortopedem. Dobré cvičení při problémech s páteří je např.pilates 2x týdně.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
zbytecne | Od: Alex | 16.5.2015 13:59
Mekky krcny limec akurat trochu obmedzuje pohyb ale krcni pater v spravnej pozicii drzat nebude. Nasadzoval by som ho ale az ked dojde k bolesti aby sa zbytocne neoslabovalo svalstvo.

V spravnej pozicii drzia krk len fixacne pevne limce to by som ale urcite nedoporucil pretoze dojde k oslabeniu svalstva a k zhorseniu problemov.

reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: