Preejakulát

Dobrý den, je mi 15 let. Je možné otěhotnění z preejakulátu? Můj kluk když mě prstil (asi jen do hloubky 3-4 cm) tak měl možná trochu preejakulátu na prstech, ale nejsem si jistá. Hned druhý den mě lehce začalo pobolívat v podbříšku a 2 dny potom ze mě vyteklo lehce krve a dál nic. Myslela jsem si že je to menstruace ale tak asi ne. Má menstruace je nepravidelná. Mám strach že jsem těhotná, prosím o pomoc. Poslední menstruace mi začala 24.7. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Gravidita není příliš pravděpodobná přesto ji nelze na 100 procent vyloučit pokud by nepřišly menses v termínu udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: