Preejakulát

Dobrý den, dřív jsem dost pociťoval problém preejakulační tekutiny. Při jakémkoliv vzrušení se to dostavilo. Dnes tím trpím méně. Mám ale dotaz na to, že jsem měl nechráněný pohlavní styk a nejsem si jist, zda se mi preejakulační tekutina dostavila a či nikoliv. Vyvrcholení dokáži načasovat, takže jsem se bez problému s předstihem stihl udělat zcela mimo. Otázkou ale je, zda není nějaké riziko i tak. Před pohlavním stykem byl orální sex. Dočetl jsem se, že v preejakulátu se sperma nevyskytuje, pokud to byl první sex v tom daném dnu a nebo pokud došlo k vymočení před sexem. V tomto směru obě podmínky splňuji. Byl to první sex v daném dnu, ani jsem neonanoval a dokonce jsem byl vykonat i potřebu. Vzhledem k mé hypochondrické povaze stále myslím na dané riziko a tak bych rád znal odpověď. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při každém nechráněném sexu existuje riziko početí. Samotná preejakulační tekutina početí nezpůsobí

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: