Pregnyl

Dobrý den, po užití postinoru jsem normálně menstruovala. tři týdny po konci menstruace jsem šla na gynekologii na kontrolu, doktor říkal, že těhotná nejsem, ale našel mi malou cystu. Píchl mi pregnyl 10tis. Chci se zeptat, jestli se mi tím zpozdí menstruace (píchl mi injekci pár dní před MS) a jestli je velká šance, že se cysta sama odstraní? Děkuji.

Odpověď odborníka:

U žen se obvykle používá 1 injekce 5000 IU k navození ovulace , takže je i značná pravděpodobnost,že cysta vymizí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: