Pregnyl

Dobrý den, dva dny pře menstruací jsem byla na kontolej na gynekologii, jestli jsem/nejsem těhotná. Doktor řekl, že za minulý cyklus nejsem, ale že mám cystu na pravém vaječníku. Proto mi píchl pregnyl 10 000. Menstruace přišla s týdením zpožděním, první dva dny dost silná, ale třetí už moc ne. Můžu se zeptat, jestli je to po pregnylu možné, že mám slabší menstruaci? Těhotná být nemůžu. Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, každá hormonální odchylka může způsobit změnu cyklu a intenzity krvácení.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: