Pregnyl a tt

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli po třech týdnech od podání bude ještě pregnyl 10000 ovlivňovat těhotenský test? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Nejvyšší plazmatické hladiny je dosaženo přibližně za 20 hodin,takže po 3 týdnech od podání test nijak neovlivní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: