Pregnyl, těhotenství, bolest břicha

Dobrý den, ráda bych se zeptala. 12.10. mi byl píchnut Pregnyl, jednotky bohužel nevím, dne 13.10 proběhla IUI. Dnes je 27.10. a již 4 dny mě bolí podbřišek, někdy více, někdy méně, je to dost nepříjemné, jako když mám dostat menstruaci a lehce špiním. Menstruace se zatím nedostavila. Dnes jsem si dělala těhotenský test a vyšel pozitivně. Je možné, že je to již těhotenství nebo stále Pregnyl a menstruace se dostaví? Jak dlouho Pregnyl v těle zůstává a ovlivňuje těhot. test? Děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Poločas eliminace Pregnylu je 33 hodin, tj.každých 33 hodin se se o 50% sníží aktuální hladina. Může se jednat o těhotenství, vyčkejte ještě pár dní a pak požádejte gynekologa o test z krve, který je průkaznější. S pozdravem dr.Lidák

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x