Překrytí předních zubů, rovnátka

Dobrý den, je mi 25 let a poté, co mi vyrostly horní osmičky, došlo k mírnému překrytí jedniček, což mi poněkud vadí. Osmičky jsem si již nechala vytrhnout a nyní zvažuju rovnátka. Je možné tuto mírnou vadu řešit použitím snímatelných rovnátek? Trvalá rovnátka bych měla nerada vzhledem k silné tendenci ke krvácení dásní a vysoké kazivosti zubů (již mám všechny plombované). Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to samozřejmě je, nicméně fixní mají lepší účinnost. Doporučuji proto konzultaci přímo na ortodoncii. Hezký den!

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: