Přeléčení partnera

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, po mém posledním gyn.vyšetření, kdy jsem měla mykozu, jsem se ptala svého doktora, zdali mám současně přeléčit partnera a ten mi sdělil, že jestliže on nemá problémy a mám stálého partnera,tak v mém případě nemusím,že je to zbytečné. Aktuálně jsem zdravá. Myslíte si,že je tento názor správny? Musí se vždy přeléčit partner? Jsou určité případy kdy nemusí? Děkuji moc. Nikol

Odpověď odborníka:

Rozhodně je lepší při mykoze přeléčit i partnera k zabránění recidivy infekce Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: