Přeléčený syfilis

Dobry den, pred par lety mne nahodou objevili syfilis, byl jsem prelecen, ted chodim pravidelne na vysetreni a jedinym znakem jsou uz jenom protilatky v krvi, kterych hodnoty jsou porad nizsi a nizsi. Chci se zeptat, jestli jsem infekcni pro okoli, nebo uz muzu mit i nechraneny pohlavni styk a nikdo se nemuze ode mne nakazit? Nebo musim mit chranenej pohlavni styk do konce zivota? Dekuju

Odpověď odborníka:

Odpověď vám dá lékař u kterého jste ve sledování, protože výraz hodnoty jsou nižší a nižší je dost široký, rozhodně se v otázce svého pohlavního života důsledně řiďte jeho pokyny. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: