Preleceny syfilis a tehotenstvi

Dobry den pani doktorko pred 2 roky jsem ja i moje pritelkyne byli preleceni po onemocneni syfilis. Nyni se pokousime asi rok o dite ale marne. Muze mit prodelana nemoc vliv na otehotneni? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, i syfilis stejně jako další sexuálně přenosné nemoci může mít vliv na plodnost. Pokud je Vaše snažení o otěhotnění již rok neúspěšné, obraťte se na centrum pro léčbu neplodnosti.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: