Přeložení zpravy

DG. ušní šelesti tinntinus Audio i.dx. perc. vada se ztrátou 6.9 % I sin ztrata 20.7% celk ztráta 10,4% re hypacusis perc isin tinnitud je to nějak hrozné nebo je to uměrné věku je mi 6o let beru betahisitnen děkuji za odpvěd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vaše nedoslýchavost je malá , vpravo máte normální sluch , vlevo lehkou percepční vadu sluchu s tinnitem , léčba je správná - betahistin je jedinou volbou léku na nedeoslýchavost a tinnitus, choďte pravidelně na kontroly sluchu , s pozdravem dr Vykydalová

MUDr. Marcela Vykydalová
MUDr. Marcela Vykydalová

Specializace: Foniatrie
Pracoviště: Soukromá ambulance ORL a foniatrie, Ostrava

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: