Prenos chorob

dobry den zajimalo by me jaka je pravepodobnost se nakazazit hiv pri oral.sex muz me a nebo kdyz ma ve me zavedeni prsty a drazdi me.dekuj za opoved

Odpověď odborníka:

Při poranění kůže může dojít k přenosu infekce teoreticky při obou praktikách. Ale větší riziko je samozřejmě při to orálním sexu. Podmínkou je porušení kůže či sliznic.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
prenos chorob | Od: lucie | 7.2.2012 15:51
to ano ale myslim jestli je se
muzu nakazit od nej kdyz me
dela oralni sex a nebo do me
strka prsty.dekuji
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x