Přenos hiv

Dobrý den pane doktore. Já už tu jednou psala ale mám pocit že je to čím dál horší. Před dvoumi týdny jsem se líbala s klukem na večírku, a pak jsem si všimla že jsem cítila v puse krev... Asi po týdnu už mi začlo být psychicky špatně a začly se objevovat příznaky. Pobolívání hlavy, bolesti svalů, afty v ústech, ale nemám ani teplotu ani zvětšené uzliny (na krku ani v podpaží), ani nejsem unavená. Dále kvasinková infekce, svědivé pupínky na pubickém ochlupení a nechuť k jídlu.. Ale to všechno se objevuje v závislosti na tom že jsem z toho hrozně vystresovaná a furt na to myslím. Mám hrozný strach ale jsem taky hypochondr, takže je možné že jsem se nemohla nakazit? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Myslím si že u vás je potřeba hlavně zklidnit psychiku s pupínky na genitálu a mykozou si poradní váš gynekolog a pokud jste hypochondr tak pro pro úplnou jistotu nechte s odstupem 2-3 měsíců udělat HIV test na hygienické stanici. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x