Přenos infekce skrz krev

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je nějaké riziko se nakazit nějakou infekcí, když jsem se včera líbal se svým děvčetem a poté sem zjistil že kousek za rtem měla nějaký škrábanec a tekla ji krev?? Mám se jít někam otestovat?

Odpověď odborníka:

Pokud je vaše dívka zdravá, není třeba se nechat testovat. Ani kdyby byla nakažená infekcí přenosnou krví, je nákaza ze zaschlé kapky krve velmi málo pravděpodobná.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x